Er zijn nu zo'n honderd mensen die actief meedenken met Mensen van de weg! Echt super. We hebben een volledige editie geschreven, die we momenteel (voorjaar 2017) aan het testen zijn door heel het land. Daarna (najaar 2017) komt er een markteditie uit.

Wil je Mensen van de weg volgen? Dan vragen we je nog even te wachten en deze site in de gaten te houden. We bereiden een optie voor dat we je kunnen koppelen aan een gespreksleider dichtbij jou in de buurt.

Wil je Mensen van de weg gaan leiden? Dan kun je je hier alvast opgeven om er dit najaar 2017 als eerste bij te zijn! We houden je dan op de hoogte. 

Wellicht heb je je al opgegeven om mee te denken, maar voor ons overzicht is het toch handig als je nogmaals je naam invult. Dat geldt ook voor je mailadres hieronder. We gaan netjes met deze gegevens om.
In principe werf je zelf mensen die het traject gaan volgen met jou, maar wij krijgen ook opgaven en die kunnen we dan eventueel aan jou koppelen.
Hier gaan we helemaal zuinig mee om! Punt is dat het soms praktisch kan zijn bij de organisatie, als we snel moeten schakelen.